BUCURESTI
Este necesara instalearea sau upgradarea Flash Player-ului si/sau activarea functiei javascript.

FOLIE AUTO

LlumarLa dezvoltarea foliilor auto LLumar, pe lângă scoaterea în evidenţă a esteticii autoturismului, s-a urmărit şi asigurarea siguranţei dumneavoastră. Foliile noastre asigură protecţie împotriva efectelor dăunătoare ale căldurii şi a razelor solare orbitoare, iar în acelaşi timp transmit lumina; de asemenea prin aplicarea lor putem reduce pericolul accidentelor şi a efracţiei.

Conducerea autoturismelor în bătaia soarelui duce la oboseală, scăderea concentrării, precum şi la obosirea ochilor. Foliile LLumar filtrează căldura şi razele solare orbitoare, dar în acelaşi timp asigură o vedere mai curată şi mai confortabilă.
Prin aplicarea foliilor auto LLumar interiorul autoturismelor devine mai răcoroasă şi mai confortabilă, reducâdu-se timpul de utilizare al aparatului de climatizare.

Datorită componentelor speciale folia filtrează chiar 99% din razele UV dăunătoare pentru protecţia interiorului maşinii şi a evitării îmbolnăvirilor pielii cauzate de razele UV la care sunt expuşi mai ales copiii mai mici de şase luni.

Alte detalii : UVShield

Folia cu marcajul PI din seria ceramica pentru autovehicule este una dintre foliile cele mai avansate ale industriei, care asigură funcţionarea în condiţii optime ale aparaturii electronice, reduc temperatura interioară prin filtrarea razelor infraroşii şi desigur au calităţi optice de filtru UV.
Bunurile uitate în autoturism sau chiar jafurile săvârşite asupra autoturismelor cauzează probleme evidente. Cu cât hoţului ia mai mult timp pătrunderea în autoturism, cu atât acesta devine o ţintă mai puţin atrăgătoare. Studiile dovedesc că hoţii pleacă mai departe dacă consideră că este necesar de prea mult timp pentru a comite jaful.

Foliile antiefracţie asigură o protecţie invizibilă în cazul unor accidente neprevăzute. Deoarece folia antiefracţie este aplicată pe suprafaţa interioară a geamului, ea menţine într-o bucată cioburile geamului spart, reducând pericolul vătămării corporale, totodată păstrând hoţii la distanţă. Foliile sunt omologate de către Registrul Auto Român !

Date tehnice:

Folii auto ST% SR% SA% VLT% VLR% UVT% TSER %
AT 05 GR SR HPR 39 7 54 5 5 1 45
AT 15 GR SR HPR 53 7 39 18 5 1 35
AT 20 CH SR HPR 51 7 42 22 6 1 37
AT 35 GR SR HPR 55 7 38 34 6 1 35
AT 50 GR SR HPR 68 7 26 53 7 1 26
AT 70 GR SR HPR 75 9 16 73 8 1 20

ST: Transmisia energiei solare
SR: Reflecţia energiei solare
SA: Absorbţia energiei solare
VLT: Transmisia luminii vizibile
VLR: Reflecţia luminii vizibile
UVT: Transmisie UV.
TSER: Reflecţia totală a energiei solare

DESPRE FOLIE

Foliile care se aplica pe geamurile autoturismelor au o constructie speciala, dezvoltata astfel incat sa satisfaca atat conditiile de siguranta in trafic cat si pe cele de eficienta in exploatare.
Din punct de vedere structural se disting urmatoarele straturi:
a. stratul rezistent la abraziune
b. stratul de bariera impotriva razelor UV
c. filmul din poliester colorat
d. adezivul preso-activ
e. stratul solubil de protectie a adezivului
f. liner din poliester

a. Stratul rezistent la abraziune

Stratul rezistent la abraziune are scopul de a permite aplicarea foliei pe geam si curatarea/intretinerea ei fara a fi zgariata. Mai mult, stratul confera foliei in exploatare un plus de rezistenta la actiunea diversilor agenti abrazivi.

b. Stratul de bariera impotriva razelor UV

Acest strat are o importanta deosebita in exploatarea si longevitatea foliei.
Cele doua contributii majore ale stratului de protectie impotriva razelor UV sunt:

 1. reducerea efectului de decolorare si imbatranire a tuturor materialelor din interiorul masinii, care sunt protejate de folie.
 2. protectia straturilor urmatoare de folie si adeziv impotriva procesului de imbatranire accelerata datorat razelor UV (folia se protejeaza singura de imbatranire si decolorare!).

c. Filmul din poliester colorat

Acesta este stratul activ din punct de vedere al culorii. Principalele sale calitati sunt legate de lipsa reflexiei razelor luminoase, claritatea perfecta, fara distorsionarea imaginii, omogenitatea culorii.

d. Adezivul preso-activ

Utilizand cunostinte din tehnologia adezivilor, foliile Expert Film Protector se diferentiaza de toate celelalte folii concurente prin:

O calitate inferioara a adezivului ar avea drept urmari:

e. Stratul solubil de protectie a adezivului

Acest strat permite protejarea si conservarea calitatilor deosebite ale adezivului pana la punerea in lucru a foliei, precum si imbunatatirea considerabila a lucrabilitatii acesteia.
Stratul solubil de protectie are capacitatea de a permite personalului aplicator sa:

f. Liner-ul din poliester

Liner-ul din poliester are menirea de a proteja, pe perioada transportului si a stocarii, toate celelalte straturi active ale foliei.

GARANTIE FOLIE 5 ANI
In perioada de garantie, daca folia se dezlipeste, se decoloreaza sau prezinta bule de aer o vom inlocui gratuit.

Conditii de garantie

 • Stefan BARBU

  Ford FOCUS

  Dupa aplicarea de folie auto masina mea arata mult mai bine, iar soarele nici nu se mai simte in interior. Serviciile au fost profesioniste, iar personalul foarte bine pregatit, cu experienta si cu mult respect fata de client. O sa mai vin cu masina sotiei sa montati folie auto si pe aceea.

 • Valentin STANESCU

  LAND ROVER

  Servicii excelente, foliile nu au bule de aer si va multumesc inca odata ca ati stat si peste program sa terminati lucrarea cu toate ca am intarziat o jumatate de ora. Se vede ca sunteti vechi in domeniu si stiti sa va castigati clientii!

 • Calin STROE

  Audi A4

  Serviciile sunt OK, baietii au fost foarte prompti, durata montajului a fost chiar mai scurta decat ma asteptam. Succes in continuare!


folie auto

folie autorizata rar